Tuesday, 09 August, 2022

Sådan får du en flot terrasse


trægulv

Trænger din gamle terrasse til en opgradering? Skal du have lagt nogle nye sten ned? Eller har du slet ikke en terrasse, og kunne du godt tænke dig at bygge en?

Her kan du læse lidt mere om, hvordan du kan få dig selv en rigtig flot terrasse blandt andet ved at benytte ibf holmegaardsten. Og du får et indblik i, hvorvidt du skal lave terrassen selv eller hyre folk til at gøre det for dig i stedet for.

Hvilken slags opgradering?

Nogle flotte sten kan virkelig gøre store underværker, hvis man gerne vil opgradere sin gamle terrasse. Over tid bliver de gamle sten nemlig en del slidte og der kommer diverse former for ukrudt op mellem sprækkerne, hvilket over lang tid godt kan ødelægge fliserne.

Hvis dine gamle sten ser en smule slidte ud, så bør du derfor overveje at skifte dem ud med ibf holmegaardsten. Med sådan nogle ibf holmegaardsten er du sikker på at få en rigtig fin terrasse med nogle gode og solide sten, som er både pæne og kan holde til lidt af hvert. Du kan også bruge ibf holmegaardsten til at lægge en ny sti op til din hoveddør fra gaden, hvis du har nogle ekstra ibf holmegaardsten liggende rundt omkring.

Udover at skifte de gamle sten ud med nye ibf holmegaardsten, så kan du også tage et kig på dine gamle havemøbler. Er de en smule slidte at se på? Så er det måske på tide at skifte dem ud også. Du kan ofte være heldig at finde nogle gode tilbud her og der, hvilket det er godt at benytte sig af.

Det er de færreste der har penge nok til bare at gå ud og skifte alle havemøblerne ud. Men prøv at se det som lidt af en investering i dig selv, dit liv og din egen fornøjelse. Ligesom ibf holmegaardsten så kan det være en måde at få lige præcis den terrasse på, som du gerne vil have.

aften terrasse

Byg selv eller hyr folk?

Hvis du selv føler at dine hænder er skruet ordentligt på, så kan du godt selv prøve at give dig i kast med at rive de gamle sten op og lægge de nye ibf holmegaardsten ned i stedet for.

Det kan være meget tilfredsstillende arbejde på den måde selv at have skabt sin egen terrasse. Og det er noget man kan se tilbage med stolthed, når man senere på året sidder ude på sin flotte terrasse med ibf holmegaardsten i sine nye havemøbler og nyder en kold øl.

Men hvis du ikke rigtig føler dig klar til jobbet, så kan du også altid hyre folk til at klare det for dig. Dem findes der masser af, og det handler bare om at finde et firma, som lægger i dit nabolag. Fortæl dem at du gerne vil bruge ibf holmegaardsten i din nye terrasse og så skal de nok sørge for at få lagt sådan nogle ned. Fortæl dem om alle andre former for rettelser du måtte have til din terrasse, og de vil prøve at efterkomme dem, så godt som overhovedet muligt.