Wednesday, 28 September, 2022

Spar masser af penge ved at købe på januarudsalg


januar udsalg

Årets allerstørste udsalg må siges at være januarudsalget. Her kan du være heldig at gøre et stort kup, hvis du er hurtigt ude og ellers har lavet et grundigt forarbejde, så du ikke falder i nogle prisfælder, hvor du tror, at du har sparet en masse penge, uden at det rent faktisk er tilfældet. Nogle ting kan du med fordel også købe i god tid og lægge dem til side ved at købe på januarudsalg. I denne artikel vil du få nogle gode fif til at spare penge og være et skridt eller to foran.

De to kategorier, hvor du kan spare mest på januarudsalget

Der er nogle områder, hvor du kan spare mere end andre på januarudsalget. De to steder, hvor der oftest er flest penge at spare, er ved:

  • Mode
  • Elektronik

De to markeder, der skifter hurtigst, er mode og elektronik. Derfor skal butikkerne have tingene ud af døren, så der bliver plads til den nyeste kollektion eller nyeste teknologi. Tingene har med andre ord en meget kort liggetid, og når der kommer nyt, falder tingene meget hurtigt i værdi. Derfor finder du de største besparelser på disse to kategorier under januarudsalget, inden forårskollektionerne triller ind af døren.

Undersøg markedet i månederne op til udsalget

Det er dog ikke ensbetydende med, at du kan slå hjernen fra, når du shopper, og udelukkende kigge på procenterne. Det er en god idé at lure markedet af i et par måneder op til januarudsalget, så du kan se, hvad tingenes normalpris er. Du kan nemlig risikere, at nogle butikker hæver priserne op til, så de kan sætte et større tal foran procenttegnet. Dette er dårlig markedsføring, om end du kan risikere at rende ind i det.

Spar masser af penge på den nye garderobe

Med hensyn til tøj og overtøj, så er der rigtig mange penge at spare. Er du ligeglad med om din garderobe er nogle kollektioner bagud, så kan du ofte spare fra 50 % og nogle gange helt op til 80 % på din nye garderobe. Har du børn, så køb nogle størrelser frem. Børn er fuldstændigt ligeglade med, om deres tøj er fra sidste kollektion, bare det er pænt eller sejt i deres øjne.

-50 %

Spar penge på næste vintersæsons overtøj

Er der tale om overtøj, så lav en vurdering af, hvad størrelse dit barn kommer til at bruge næste vinter, og køb så både jakke og flyverdragt i januarudsalget. Tag eksempelvis en flyverdragt til 1.000 kroner, hvor du får 50% rabat. Her sparer du altså hele 500 kroner. Det samme gælder for tøj i de øvrige kommende størrelser, indtil det næste udsalg rammer.

Ved at bruge den teknik og tænke nogle skridt fremad, kan du få meget mere for pengene eller skrue ned for budgettet på tøj og bruge pengene til fornøjelser i stedet. Du kan også vælge at købe nogle dyrere mærker, du normalt ikke ville købe, fordi du får store rabatter på tøjet, så det kommer ned i et prisleje, hvor du er villig til at betale for det.