Tuesday, 09 August, 2022

Det rette smykke sætter prikken over i’et


smykke

Der er intet som de helt rigtige smykker, til at sætte prikken over i’et på ethvert af dine outfits. Med klassiske smykker kan du give både hverdagen og festen lidt ekstra bling, mens de større og mere ekstravagante modeller kan være med til at gøre livets store øjeblikke og specielle lejligheder til noget endnu mere uforglemmeligt.

Vælg en klassiker, når…

Hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til lejligheden eller det, du skal have på, så går du aldrig galt i byen med en klassiker.

En enkelt diamant i et hvidguldsvedhæng, et sær Margueritte-ørestikker eller en klassisk guldring kan gøre hele forskellen og kan bruges både til jeans og galla. Det er også netop klassikerne, der ofte bliver givet som gaver i forbindelse med vores store øjeblikke i livet og derfor har de i mange tilfælde også en historie og smukke minder forbundet til sig.

Derfor er de klassiske smykker også et oplagt valg, hvis du skal købe en gave til studenten, konfirmanden eller den runde fødselar. De går ikke af mode og de kan bæres af alle aldre. Du kan se et stort udvalg af smukke klassiske smykker og moderne modeller på guldsmykket.dk.

Vælg en klassiker, når du ønsker et diskret, men altid relevant smykke, der skal kunne passe til alle lejligheder.

Vælg et statement piece, når…

Mange af de klassiske smykkedesignere og en stor del af de mere moderne har alle lavet statementsmykker, der enten kommer i begrænset antal eller som en del af en større kollektion som blikfang. Disse smykker kan bruges på mange forskellige måder, men ofte kræver de rigtig elegante et afdæmpet og stilrent look, for ikke at blive overvældende.

Vælg et statementsmykke, hvis du har et klassisk outfit, der trænger til at blive løftet. Lad resten være enkelt og stilrent, så smykket kommer til at være det store fokuspunkt.

Vælg et moderne smykke, når…

Igennem de seneste år er der dukket en lang række talentfulde, skandinaviske smykkedesignere op på markedet. Rigtig mange af dem arbejder med den rene, enkle stil, der er gennemgående for den nordiske mode. Her er det de smukke materialer og den gennemførte formgivning, der er omdrejningspunktet for smykkerne og de har taget markedet med storm.

Vil du gerne give en gave, der er anderledes, men passer til alle aldre og kan bruges både til hverdag og fest, så er de moderne smykker et rigtig godt sted at kigge. Den enkelte og helt stilrene æstetik vil passe til enhver stil og hurtigt blive et skattet minde i smykkesamlingen.

Vælg et klassisk smykke, hvis du ønsker noget enkelt, men ekstravagant, der kan bruges mange år ind i fremtiden og passer til både hverdag og festlige lejligheder. Det er en sikker vinder hos de unge, men rigtig mange ældre vil også føle sig tiltrukket af den høje kvalitet og de smukke former.

Find din yndlingsdesigner og lad dig inspirere til det næste smykke til din samling.