Wednesday, 28 September, 2022

Sådan holder du en sjov kostumefest


kostumer

Skal du snart holde en udklædningsfest for alle dine venner? Det er sjovt at holde fester, der involverer udklædning, fordi man for en aften har mulighed for at smide alle hæmninger og være en helt anden person. Der vil tit opstå mange sjove og mærkelige øjeblikke, når alle er klædt ud, så hvis man ikke allerede har prøvet at holde eller være til en kostumefest før, skal man helt bestemt prøve det.

I Partybutikken kan du finde alle de kostumer og festartikler, du har brug for, for at kunne holde den allerbedste udklædningsfest.

Find på et sjovt tema

Hvis du skal holde en kostumefest, er det første, du skal tænke over, at finde på et godt tema. Hvis det er en halloweenfest eller fastelavnsfest, giver det selvfølgelig sig selv, at man kan dukke op i den udklædning, man har lyst til, men hvis dette ikke er tilfældet, gælder det om at være kreativt.

Man kunne eksempelvis lave et farvetema, hvor alle skal have helt grønt tøj på. Hvis man gerne vil have, at gæsterne selv skal tænke ud af boksen og have mere indflydelse på, hvad de tager på, kunne det også være superhelte-tema eller røver-politi fest. Det gælder altså om at lægge hovedet i blød og tænke lidt over, hvilket tema man kunne forestille sig, at gæsterne ville gå rigtig meget op i.

fest for voksne

En fed og anderledes udklædning

Når man holder eller skal til en kostumefest, skal man selvfølgelig gå all-in på udklædning og finde på noget helt specielt og unikt. Der er ingen, der har lyst til at dukke op i det samme kostume som en anden, så det gælder om at tænke kreativt og anderledes, når man vælger udklædning.

Hvis det eksempelvis er en fest med superhelte-tema, skal man nok holde sig fra kostumer som Batman, Superman og Spiderman, da det er nogle af de superhelte, som de fleste kender – og disse kostumer er også lette at få fat i. Du bør i stedet for tænke ud af boksen og klæde dig ud som en superhelt, som der ikke er så mange, der kender. Ellers kan du også finde på din egen superhelt – så er du i hvert fald sikker på, at dit kostume er unikt.

Pynt op med fint pynt

Hvis man skal kunne se, hvad temaet til festen er, skal der også pyntes op. Det bliver også en bedre oplevelse for de udklædte gæster, hvis omgivelserne passer sammen med kostumerne, så det hele går op i en højere enhed og bliver mere autentisk.

Der er meget forskelligt pynt, man kan pynte op med, og du bør vælge det ud fra temaet, så det passer sammen. Hvis du gerne vil have, at der skal være meget pynt, og at det skal være noget, man lægger meget mærke til, kan du vælge store pynteting som guirlander og balloner, da det fylder mere.

Med pynt skulle de gerne være muligt at understrege temaet fuldt ud, så der ikke er nogen tvivl om, hvad det er for en kostumefest, man er kommet til.