Tuesday, 09 August, 2022

Få krus i flere varianter – en af de mest effektive former for markedsføring


Logo krus

Krus findes i mange varianter, og hos firmaet TopSupplies finder du et spændende og kreativt udvalg af forskellige krus. Der kan vælges forskellige farvekombinationer og størrelser, hvor der er rigelig mulighed for at sætte dit personlige præg på. Krus fås både i porcelæn, keramik, glas og i metal, så der noget til enhver smag og formål. Krus i metal givet fx et ’vintage-look’ hvorfor det giver noget kant og opmærksomhed for dit budskab.

Design dit eget krus

Ved at designe dit eget krus kan du skabe blikfang til konferencer, messer, møder eller andre aktiviteter i forbindelse med virksomheden eller brandet. Her kan der vælges mellem en række forskellige farver, så det passer til virksomhedens visuelle identitet. Hertil kan det også vælges en farve, der skaber opmærksomhed og får folk til at få øje på dit budskab eller logo, men de nyder en kop kaffe eller te.

Krus med tryk har man mulighed for at placere virksomhedens logo efter eget ønske på kruset. Det kan også tilpasses i den størrelse, som ønskes, samt er der mulighed for at trykke flere steder på kruset. Der er ligeledes mulighed for at få graveret eller kombineret det med et almindeligt tryk, så det giver en 3D effekt. Trykmulighederne er mange, hvorfor det kun er din egen fantasi som sætter grænser for hvad der i sidste ende kan lade sig gøre.

Kaffe på farten

Udover de normale krus med hank, kan det også være en ide at overveje termokrus med logo eller take-away krus med logo. For travle mennesker, som mange af os er, er det perfekt, at vi kan få lov til at have vores kaffe eller te med på vejen uden, at man er nødt til at købe det i dyre domme på tankstationer rundt omkring. Der findes et hav af forskellige farver og størrelser, så der vil altid være enhver smag. Termokrus eller take-away krus kan være ideelt for en kørende sælger, eller dig som er på farten i længere tid, som ikke kan undvære sin kaffe. Termokrus kan netop holde på varmen i alt fra 2-5 timer, hvor det er vigtigt at finde den model, der passer bedst i form af dit behov og markedsføring.

Disse krus med logo er nemme at håndtere i bilen, offentlig transport og på cykel, hvorfor det giver en god oplevelse med videre for kunden efter sit besøg hos jer. Det kan derfor være et nyttigt produkt for kunden at bruge fremadrettet, hvilken også giver din virksomhed en utrolig effektiv reklameværdi.

Bæredygtige krus med logo vinder tillid og kunder

Når du skal vælge reklamegave til dine kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere, er det først og fremmest væsentligt, at den er nyttig. På den måde får du en effektiv reklameværdi, som både tilgodeser virksomheden samt kundens behov.  Ved virksomheden valg og støtte om en grønnere verden, sender du et klart signal til dine potentielle kunder om, at de handler med en virksomhed, der udviser overskud til at tænke på miljøet og til den næste generation. Det kan derfor være en ideel løsning for jer at overveje at investere i miljøvenlige krus med logo. Det er samtidig en god reklamesøjle for virksomheden, da det er et klogt og vellidt budskab at sende til kunder og generelt omverdenen. Det vinder både tillid og i sidste ende kunder – selv de mindste detaljer, kan have en stor betydning for dine potentielle kunder.