Wednesday, 06 July, 2022

Få det gode selvbillede tilbage i dagligdagen


Ringe til mænd

Er du mand, og savner du også at føle dig godt tilpas, men er det ved at være lidt tid siden du gjorde? Føler du nogle gange, at du plejede at gøre mere ud af dig selv? Mindes du dengang, du var stolt af at gå på gaden, dengang du havde en lidt mere rank ryg? Lidt mere sving i armene? Så er du langt fra den eneste.
 Mange mænd går rundt, og tænker tilbage på dage hvor de var toptrænede, kunne spise MacDonalds uden at tage på, gik i det mest trendy tøj, og ikke gik op i hvad andre tænkte. Det kan være svært at tro på, at man kan få den følelse tilbage, men det er heldigvis langt fra umulig. Der findes utallige måder hvorpå, man kan styrke selvtilliden og sit eget selvbillede, lige fra tøj til smykker til at forkæle sig selv, og de muligheder kan du læse meget mere om herunder.

Vælg tøj du godt kan lide

Det første skjold man har mod verden, er det tøj man tager på om morgenen. Det er noget af det første andre lægger mærke til, og det ved vi fordi vi selv lægger mærke til det. Derfor kan det være en god idé at bruge lidt mere tid på at vælge sine outfits med omhu. Det er meget lettere at føle sig veltilpas i en lækker jakke, end det er i en hullet T-shirt man fik for tredive år siden. Og det behøver ikke være en dyr investering. Kender man de rigtige steder kan man nemt snuse noget billigt og tiltalende op, som for eksempel i genbrugsbutikker eller på tilbud. Hvis du går og mangler inspiration, kan du altid spørge nogle af dine kammerater eller en personlig shoppe til råds, om hvad de synes vil passe præcis til dig.

Smykker kan gøre en forskel

Du kender det sikkert godt, at man har et hårprodukt eller et par støvler der gør, at man føler sig bare en lille smule mere sexet eller uovervindelig. Hvis ikke, kan det være du skal prøve nogle ting af. Her er smykker et rigtig godt sted at starte, for eksempel en diskret ring. Det er et smykke der klæder rigtig mange mænd, og hvis du føler dig ukomfortabel med at have den på i offentligheden, kan du tage den af med det samme. Det er svært at gøre med et par støvler. Hvis du er interesseret, men ikke ved hvor du kan få fat i en, er https://www.bestman.dk/shop/ringe-8s1.html et godt sted at starte.

Brug tid på dig selv

Det vigtigste når man gerne vil gøre lidt mere ud af sig selv, er dog at bruge tid på sig selv. Det betyder fx grooming af dit skæg, investere i nye hårprodukter, eller blive medlem af et fitnesscenter. Bare det, at forkæle sig selv af og til, eller løbe en tur, udløser endorfiner og vil automatisk forstærke dit selvbillede. Og så er det ellers bare om at komme ud og prøve nogle ting af, og se hvad der virker for dig og din selvtillid.