Wednesday, 06 July, 2022

Gør din indretning mere levende 


Valnød møbler

Der er ofte en indretningsstil, som er forbundet med forskellige lande. Danmark forbinder man ofte med den klassiske skandinaviske indretningsstil, eller det som man i andre lande også kalde skandinavisk melankoli. Denne stil har ofte fokus på meget rene linjer og minimalisme. I den senere tid er denne indretningsstil også blevet forbundet med meget farveløshed og Ikea møbler. Derfor er der en hel speciel møbeltype, som er på vej tilbage i den danske indretning.  

De mere mørke træsorter, som man normalt forbinder med 70’erne og 80øerne er på vej tilbage for fuld skrue. Ting som teaktræ, valnød, mahogni, egetræ og kirsebær er mere populært end nogensinde og med god grund. Det giver nemlig et naturligt og klassisk look, som passer godt sammen og matcher med den klassiske nordiske, rene og minimalistiske stil. Derfor ender mange, som vælger at lede efter valnød møbler, da disse ofte er af rigtig høj kvalitet, og samtidig giver lidt liv til rummet.  

Nyt eller retro? 

Der er flere måder man kan skaffe sig møbler i mørkt træ på. Der er mange, som vælger at lede efter i antikvitetsforhandlere, da man her ofte kan gøre en god handel. Dog har antikvitetsmarkedets popularitet gjort, at møblerne er meget dyrere, så man ikkelængere spare penge. Derfor kan man også vælge at købe nye møbler af eksempelvis valnød træ, som passer godt ind i indretningen og som passer i de fleste klassiske danske hjem. Man kan med fordel lede på https://www.noyer.dk/. Her finder man flotte møbler i valnødtræ og mange andre træsorter. Ikke alene er valnød en flot træsort, det er også en træsort som er meget robust og er i en særdeles høj kvalitet. Dette skyldes, at valnødtræer vokser meget langsomt, så træet bliver meget hårdt og holder i mange år. Derfor får man også et møbel, som kan følge dig hele livet, hvis bare man passer ordenligt på det. Selv hvis det skulle få ringe eller lignende, så kan man nemt gøre det flot igen med en klat olie.  

Kvalitet over pris  

Hvis der er ét råd man skal huske på når man køber møbler frem for andre, så er det, at man skal investere i kvalitet frem for at købe noget billigt. Når man køber møbler i kvalitet, så vil de kunne følge en hele livet, hvis det vord man vil, men man vil også nemt kunne sælge dem igen og tjene lidt ind igen. Når man køber billige møbler, kan de sjældent sælges igen, og du vil på sigt miste penge. 

Faktisk kan man ofte købe brugte designer møbler og møbler i høj kvalitet brugt, og sælge dem igen, mange år senere næsten til samme pris som hvad man købte dem for. Man får derfor altid mere ud af at investere i møbler af en ordentlig kvalitet, frem for at afprøve at spare penge ved at købe en masse ting fra andre store møbelforretninger. Hvis maniske har råd tilsat købe nye møbler, kan man med fordel lede efter brugte, så længe man kigger på kvaliteten før prisen.