Tuesday, 09 August, 2022

Få alle fordelene ved gelpolish


gel polish negle

Der er mange piger og kvinder som nyder at have velholdte negle, de bruger tid på at file dem, lægge neglelak, fjerne det når det begynder at skalle, og så starte forfra cirka en gang om ugen. Almindeling neglelak kan nemlig ikke sidde fast på neglen i meget mere end en uge.
Men når har en travl hverdag, hvor tusind andre ting også skal ordnes, er det ikke altid der lige bliver tid til at få ordnet neglene en gang om ugen, så de forbliver flotte at se på.
Nogle løser dette problem ved at få sine negle lavet kunstige negle professionelt, men man kan faktisk sagtens finde en løsning, man kan klare derhjemme selv.
Gelpolish er ikke en almindelig neglelak, da den er gelébaseret, men det er heller ikke det samme som, når du får lavet gelénegle af en negleteknikker.

Den største forskel på gelpolish og almindelig neglelak er at gelpolish holder meget længere tid, her kan det nemt sidde i 2-3 uger, og stadig se lige så pænt ud som det gjorde lige efter gelpolishen blev påført. De fleste kender også problemstillingen, hvor man går og tørre støv af eller vasker op i hånden, og så er ens neglelak krakeleret efterfølgende, det kan være meget frustrerende, hvis man i stedet har brugt gelpolish på sine negle, undgår man denne frustration, da den er enormt slidstærk.

Nemt og hurtigt!

Der er mange gode ting ved gelpolish, udover at det kan sidde 3 gange så lang tid som almindelig neglelak, er det virkelig nemt at påføre. Hvis man nu ikke lige selv er negleteknikker, er det jo meget rart. Den eneste ting man skal sørge for at fremskaffe, er UV LED negle lampe, da det er her magien opstår. Man påfører først en base coat gelpolish, herefter sin farvede gelpolish i et tyndt lag, og til sidst top coat. Imellem hvert lag hærder man neglen under UV-lampen, hvor lang tid det tager for ens gelpolish at hærde afhænger af, hvor kraftig ens UV-lampe er.

Alle regnbuens farver

Selvom det stadig ikke er størstedelen der benytter sig af gelpolish til privat brug, skal man ikke bekymre sig om udvalget, er lille på grund af det. Gelpolish kan man nemt finde i alle regnbuens farver, og til alle tænkelige lejligheder.
Når man starter, kan man med fordel vælge, et par gode hverdagsfarver, det kan være en nude eller sart lyserød farve, hvis man ikke ønsker, det skal være alt for synligt. Har man det modsat kan man vælge en rød gelpolish, hvis man godt kan lide dramatiske negle.
Skal man noget specielt, det kan være man skal til bryllup, en rund fødselsdag eller måske til nytår, ja så kan man næsten få ligeså mange farver gelpolish med glimmer finish.

Selvom du måske længe har følt dig fortrolig med den gammeldags neglelak, så er der så mange fordele ved at forsøge at kaste sig ud i at prøve gelpolish, at det næsten ville være tosset ikke at give det et skud.