Tuesday, 09 August, 2022

John Masters Organics – hvis du skal gøre noget godt for dig selv


john masters organics

Man bruger mange produkter i håret, og mange af de produkter kan tilføre håret nogle skadelige stoffer, som man ikke tænker over i det daglige. Hvis man bruger mange produkter f.eks. shampoo, balsam, conditioner, leave-in produkter, så kan man i virkeligheden komme til at blive eksponeret for mange skadelige stoffer hen over en længere periode. Det kan derfor være rigtigt godt at vælge et produkt, som ikke har disse skadelige stoffer, da skadelige stoffer dels er uhensigtsmæssigt for miljøet, og dels kan efterlade irritationer i håret og på huden. Læs mere om John Masters Organics her, som er nogle produkter, som du bør kende til.

John Masters Organics – økologi på højt plan

Alle John Masters Organics produkter indeholder økologiske ingredienser. Der er ingen kunstige farvestoffer, ingen parabener og sulfater. Oprindeligt blev John Masters produkterne udviklet for at skabe en serie af produkter baseret på æteriske olier, planteekstrakter og helsekost bestanddele. Der er i serien mange forskellige produkter bl.a. shampoo, styling produkter osv. Et af de mest populære og solgte produkter er Sea Mist Sea Salt Spray, som er en saltvandsspray der indeholder lavendel olie. Læs mere om alle de spændende produkter fra John Masters på denne hjemmeside https://www.hair247.dk/shop/john-masters-organics-277c1.html.

john masters organics

God samvittighed med John Masters Organics

Der er mange måder, man kan bruge John Masters Organics på. Først og fremmest kan brugen af disse produkter være med til at give dig god samvittighed, da du på en og samme tid plejer dit hår, og gør noget godt for miljøet samtidigt. Der er store udfordringer med pesticider og diverse andre stoffer i grundvandet, og disse kommer bl.a. af, at man bruger mange sæbeprodukter, som skylles direkte i afløbet. I John Masters produkter, er der som tidligere nævnt ingen skadelige stoffer, hvorfor man kan bruge løs med god samvittighed. John Masters er baseret på æteriske olier, som er med til at gøre de produkter til mere naturlige produkter. Du vil derfor kunne drage fordel af naturens egen plejemidler i stedet for de produkter der er udviklet på store firmaer.

Et velplejet hår med John Masters Organics

Der er ikke noget værre, end at gå rundt med tørt og kruset hår. I John Master serien kan du få flere produkter, der giver glans til håret. Der er både shampoo og leave-in produkter. Med John Masters produkterne bliver du klar til jobsamtalen, daten, fødselsdagen eller brylluppet. Du kan også bare i det daglige have et glansfuldt og velnæret hår.

Den oplagte gaveidé til kvinden der har alt

John Masters produkterne er den oplagte gaveidé til kvinden, der har alt. Det gode ved John Masters produkterne er, at du kan give dem som gave til hvem som helst, da du ikke skal være bange for, at der er noget i produkterne, som gavemodtageren ikke kan tåle. Derudover giver du en god gave, som kan inspirere andre til at gøre noget mere for sig selv og miljøet. Gaven kan gives mange gange, da man kan vælge forskellige produkter fra gang til gang.