Tuesday, 27 September, 2022

Hvorfor skal man købe en Crosstrainer?


crosstrainer

Der er mange under coronatiden, som måske har taget lidt ekstra på. Det er helt normalt, når nu styrkecentrene har været lukket. At træne uden vægt er blevet kedeligt og fungerer ikke rigtigt for dig. Det er tid til noget nyt. Det er her, hvor en Crosstrainer kommer ind i billedet.

En crosstrainer er en træningsmaskine, der formår at træne hele din krop på én gang. Du stiller dig bare op på to separate plader og tager fat i håndtagene. Herefter skal du ellers bare gå til den.

Crosstraineren er blevet populært over de seneste par år, og den er blevet kåret som den bedste træningsmaskine på markedet. Disse maskiner kan købes på en masse forskellige hjemmesider og butikker, såsom Sagatrim.dk.

I denne artikel vil du kunne komme til bunds i, hvorfor denne træningsmaskine er så effektiv, når det kommer til cardio og styrke.

crosstrainer

Sund træningsform for dig

Kredsløbstræning er godt for kroppen. Ikke kun for dine muskler, men især også for hjertet. Hvis hjertet er sundt, giver det dig mulig for et længere og sundere liv.

Du brænder både kalorier og opbygger muskler ved at arbejde på et crosstrainer, hvor du netop har muligheden for at lave kredsløbstræning. Kredsløbstræning på en crosstrainer hjælper ikke kun på hjertet, men også med lunger, og det skaber en øget knogletæthed. En crosstrainer blander både muskeltræning og kredsløbstræning i en kombination, der giver det bedste resultat for dig.

Sparsomt for leddene

Du kender sikkert det, at man får ondt i leddene, hvis man løber for meget på asfalt. Under en løbetur får du en masse stød op gennem kroppen. Dette kan beskadige leddene over tid.

Det problem får du ikke ved en crosstrainer. Alle bevægelser foregår flydende, og derfor undgår du de ubehagelig stød. Crosstrainere kan bruges især til folk med dårlige hofte, ankler og knæ. Hvis du går igennem genoptræning for en skade, kan en crosstrainer også være yderst effektiv.

Vælg den rigtige crosstrainer

Når det kommer til crosstrainere, er der forskellige slags at vælge imellem. Den primære variation ligger i, hvilken slags træningsprogrammer, den er programmeret med.

Du skal derudover være klar over, hvilken skridtlængde du har. Hvis du er en større person, skal du selvfølgelig vælge en crosstrainer med en skridtlængde, der er længere. Når du køber en crosstrainer, er der angivet en maksimumvægt, så hvis du er meget overvætig, kan det være en god idé at tjekke op på dét først.

Den maksimale brugervægt viser også, hvor standhaftig maskinen er. Dette er også et tegn på kvaliteten af maskinen. Hvis brugervægten er lav, er der større chance for, at den kunne ske at gå i stykker hurtigere end den maskine, som har en højere brugervægt.

Når det kommer til pris, varierer det meget. De dyre crosstrainere koster op mod 12.000,-. Som det ofte siges, så er pris li med kvalitet. Hvis du har tænkt dig at bruge din maskine meget, rådes du til at købe én, der er holdbar og kan bruges i længere tid.