Tuesday, 09 August, 2022

Derfor er Ecco Offroad det perfekte valg til din vandretur


Ecco Offroads

Derfor er Ecco Offroad det perfekte valg til din vandretur

Ecco er et mærke, som mange er bekendte med på den ene eller anden måde. Mange har benyttet deres sandaler om sommeren som børn, og mange, der bevæger sig ud på længere ture med familien i skov, bjerge eller noget helt tredje, vil også have haft glæde af nogle af de modeller, der særligt egner sig til dette.

Hvis du står og planlægger en vandretur til det ene eller andet sted, så er Ecco der fornuftige mærke at gå til.

Hvem er Ecco?

Mørke Ecco eller Ecco Sko A/S er en dansk koncern, der er kendt for deres fornuftige og behagelige sko, men de producerer også både læder og accessoires. De blev grundlagt i 1963 ad karl Toosbuy, og de har samlet en salgskapacitet på mere end 14.000 salgssteder globalt set.

I Danmark er det et mærke, der ofte introduceres til os som helt små. Mange børn får sandaler fra Ecco om sommeren, og også deres kondisko kan betragtes som en klar favorit.

Særligt kendte er de dog for at være det første sko mærke, hvis varemærke var indfældet som relief i skoens sål, og generelt er det komfort, der er fokuspunktet for virksomheden, hvilket også ses i deres kollektion Ecco Offroad, der tilbyder dig den helt rigtige komfort på din vandretur.

Du finder et stort udvalg hos https://www.footstore.dk/, der sælger billige sko fra forskellige mærker – også Ecco.

Ecco offroad – en sandal ulig nogen anden

Ecco Offroad er en kollektion fra Ecco, der er perfekt til mange ting. Den er perfekt i hverdagen, hvis komfort er dit et og alt. Hvis du går mange tusind skridt i løbet af dagen – enten på arbejde eller efter – men også hvis du blot vil være sikker på, at dine fødder kan ånde og du ikke skal døje med smerter i fødderne.

De er og dog også helt perfekte, hvis du skal på en længere gåtur eller måske ligefrem en vandretur. Du kan både vandre herhjemme eller i udlandet, og du kan vandre en enkelt dag eller med telt på ryggen og tage nogle overnatninger undervejs. Uanset er Ecco Offroad et valg, der giver mening.

Sandalen er fyldt med komfort. Den sidder godt på foden, og den fylder ikke mere, end at du kan have et ekstra par med dig, hvis du skulle få brug for at skifte.

Det tilbyder Ecco Offroad

Foruden den komfort, som de for alvor er kendt for, så tilbyder Ecco Offroad også et enkelt design i mange forskellige farver. Det er en let sko med en ydersål af gummi der giver dig et optimalt greb og den perfekte stabilitet i ujævnt terræn.

Skoen har tre justerbare remme, så den passer perfekt til din fod, og så får du en god affjedring ved hjælp af DIP mellemsålen.

ECCO RECEPTOR-teknologi giver desuden den optimale støtte fra din fod rammer jorden til du sætter af igen, hvorfor du altså kan vinke farvel til alle de problemer, du normalt oplever med vandresko og sandaler.