Wednesday, 06 July, 2022

Bluser fra Nørgaard på Strøget går du ikke galt i byen med


Der er det tøj i klædeskabet, som du går med et par gange, og så hænger det der bare, indtil du giver det videre eller skifter det ud med noget andet. Og så er der det tøj, du altid ender med at tage på, fordi det bare passer perfekt, og det er dit yndlingstøj, som du beholder i flere år. Tøj fra Nørgaard på Strøget kan du ikke gå galt i byen med. De velkendte langærmede t-shirt eller bluser med striber har eksisteret siden 1967, hvor blusen blev designet af Jørgen Nørgaard. Siden da har Nørgaards tøjkollektion opnået en ikonisk status. Se det store udvalg af stribede bluser på https://www.fashiondeluxe.dk/noergaard-paa-stroeget/.

Nørgaard på Strøget oser af høj kvalitet

Der er ingen tvivl om, at Nørgaard på Strøget har vokset sig store i modebranchen på grund af den høje kvalitet og det enkle design. De populære Nørgaard på Strøget bluser oser af høj kvalitet og er blevet kåret flere gange som dansk designikon. Nørgaard på Strøget repræsenterer således dansk design i internationale sammenhænge på linje med dansk møbeldesign, som også har et stærkt fodfæste i den internationale designverden.

Kvalitetstøj der appellerer både til kvinder og piger

Nørgaard på Strøget bluser fås i alle farver og kan gå til alle tøjstile. Du kan tage den på, som den er, til et par jeans eller med fordel have den på inde under en jakke i et mere formelt dress på kontoret. Blusen appellerer både til kvinder og piger og kan bruges til alle lejligheder. Derudover er blusen af 100 % bomuld og pasformen holder i mange år. Nørgaard på Strøget bluser er ”must haves” i enhver kvindes eller piges klædeskab. Blusen er det sikre valg, når tøjet skal sidde godt og føles behageligt samtidig uden at se slasket ud. Uanset størrelse sidder en Nørgaard på Strøget bluse altid godt på kroppen på grund af den kraftige bomuldskvalitet og veldesignet pasform.

Nørgaard på Strøget bluser i forskellige designs

Den klassiske og populære Nørgaard på Strøget bluse med de velkendte sorte striber har forskellige varianter i designet. Nørgaard på Strøget har for eksempel en blusemodel med en dye pink farve i baggrunden af de sorte striber. Du kan også få ensfarvet bluser eller med dye blå farve, hvilket giver blusen et anderledes og karakteristisk look. Alle Nørgaard på Strøget bluser er 100 % bomuld og syet i Danmark. Det mest kendte design i kollektionen er den sorte og hvidstribet bluse, men er du til farver, er der også nogle flotte modeller i røde farver. Gå på opdagelse i den flotte kollektion af Nørgaard t-shirts og bluser og bliv fristet af de mange forskellige modeller, der passer til alle størrelser og bukser. Når du går med en Nørgaard på Strøget t-shirt eller bluse, bærer du et kendt dansk design med masser af historie i sig. Designhistorien bag Nørgaard på Strøget varer ved, og den kendte bluse er stadig efterspurgt i hele verden.