Wednesday, 06 July, 2022

Flere og flere danskere forbliver single- Er singlecamping løsningen?


Singlecamping

Statistikkerne vidner om, at stadig flere danskere forbliver single langt ind i deres liv. Det er der flere forskellige grunde til. Først og fremmest har den moderne verden givet særligt kvinder muligheden for at vente på den eneste ene. Derudover har globalisering og online dating dog også bevirket, er der er et uendeligt hav af muligheder, som nærmest umuliggør en beslutning. Når dette kombineres med en af de højeste skilsmisserater nogensinde, er det måske ikke så sært, at mange danskere er single.

Hvad er singlecamping?

Efterhånden er det dog en stadig mindre del af de danske singles, der ønsker at forblive single. Hvad end de allerede har været gift og har fået børn eller aldrig har haft en kæreste, kan det være både udmattende og ensomt at være single. Hvis du har det på samme måde, kan såkaldt single camping måske være løsningen.

Singlecamping er nemlig præcis, hvad det lyder som. Det er camping udelukkende for singles, så man kan dele liv og måske møde en kæreste. I de fleste tilfælde er det en uge eller mere kun for singles på en traditionel campingplads. Det er for eksempel tilfældet med singlecamping hos Bryrup Camping. Andre steder forsøger man at få campingpladser op at stå med det koncept alene. Lige meget hvor du vælger at deltage i singlecamping er konceptet dog i store træk det samme.

Singlecamping

Aktiviteter for både børn og voksne

Det er camping med tilhørende aktiviteter for singles. Nogle steder er specielt for singles med børn. De arrangerer derfor også masser af aktiviteter for børnene. På den måde kan du endelig få lidt fri fra at være enlig forælder og møde andre singles i samme situation. Det kan selvfølgelig være i en romantisk sammenhæng, om end det overhovedet ikke behøver at være det. Ofte er det også bare rart at møde andre, der forstår en og er i samme situation. Særligt hvis man er vant til camping omgivet af kernefamilier.

Mange oplever faktisk, at det samme gør sig gældende for børnene. Først og fremmest elsker de selvfølgelig, at der bliver arrangeret aktiviteter med henblik på dem. Derudover oplever mange af dem også, at de får gode venner i samme situation, som de ikke behøver forklare deres livssituation til. Det er venner der forstår, hvordan det er at hoppe mellem mor og far eller møde sine forældres nye kærester.

Singlecamping er dog ikke kun for singles med børn. Hvis du er single uden børn, kan du nemlig også sagtens have glæde af at møde andre singles. Der vil som oftest nemlig også blive arrangeret et væld af arrangementer for jer, så I kan møde hinanden og dele alt fra livshistorier til et kys. Hvis bare noget af det lyder interessant, bør du undersøge, om ikke der er singlecamping i nærheden af dig eller bare et sted i Danmark, du gerne vil se. Måske er det din mulighed.