Wednesday, 06 July, 2022

Smukke møbler skaber skønne rum


Hübsch

Overfyldte stuer med møbler af flere designere, kendte som ukendte, skaber kaos i sindet. Lette lyse og få møbler giver ro og velvære. Hübsch er en møbel serie som netop består af lyse og lette møbler, lige til at blive glad af. Her finder du et udvalg af Hübsch møbler i lækkert og stilfuldt design https://www.esfurniture.dk/shop/hubsch-88c1.html

Lette lyse farver skaber ro i sindet

Hübsch er lette lyse farver og rene linjer. Øjet hviler godt på et møbel fra Hübsch. Ud over de lette farver og de rene linjer er alle møbler også funktionelle. Intet er skabt bare for at være. Alle detaljer har en funktion og en grund til at være til.

Vores breddegrader fordrer lys og lette farver

Mørke og tunge farver skaber dårlig stemning og gør os utrygge. Vi har brug for lys og venlige former for at befinde os godt. Det hænger sammen med vores breddegrad. Der er alt for lidt lys på vores breddegrad, derfor er vi nødt til at indrette os med lys og varme, inden døre.

Lidt spræl skal der til

Hübsch er ikke kun stilfulde møbler i sarte farver. Hübsch er også spræl og sjove farver. Eksempelvis laver de nogen glas lysestager der ikke minder om noget du før har set. Deres næsten kitsch farver er helt unikke til at bryde alt det pæne og blege. De gør sig godt helt alene i en vindueskarm, eller i en lille gruppe midt på bordet. Under alle omstændigheder får de opmærksomhed, alene på grund af at de er så anderledes end alt det andet.

Skab hygge i dit hjem

Et hjem er mere end bare et sted vi tager hen og sover. Vores hjem bør være det vigtigste sted i vores liv. Det bør være et sted vi glæder os til at komme hjem til.

Skab hygge i dit hjem, både for dig selv og for din familie

Sørg for at alle i familien har hvert deres hyggeligste sted. Det kan være en god stol med et lille sidebord og en smuk standerlampe. Det kan også være et langhåret tæppe, som det er lækkert at ligge på, når man læser tegneserier eller læser lektier. Det er ikke så vigtigt hvad stedet består af, det vigtige er, at det passer til den person som det er tænkt til.

Bliver dit hjem for rent og pænt, så siver hyggen ud af rummene. Du kan holde på hyggen, ved aktivt at give plads til den.

Grønne planter og kunst på væggene

Grønne planter skaber et godt indeklima, desuden er de dekorative og med til at bibeholde den hyggelige stemning.

Hvide vægge minder om hospitaler og andre institutioner. Køb udvalgte kunstværker af nye, unge kunstnere og find også et par retro plakater med lækre farver. Vægge er som skabt til at udstille kunst og plakater.

Hübsch er lækre møbler og lidt spræl. Resten må du fylde ud med grønne planter, plakater i lækre farver og fede lamper med lækkert lys.