Tuesday, 27 September, 2022

Opstart af webshop – husk emballagen


emballage

Står du og skal starte en webshop op, og er du blevet overrasket over, hvor meget man skal have styr på, før det kan komme op at køre, så kan du her læse om et element, du måske ikke har skænket så mange tanker, nemlig papkasser til forsendelse.
Der er en masse forskellige gode løsninger uanset, hvilke type produkter du sælger eller skal til at sælge, så der er god grund til lige at sætte sig lidt ind i det. Begynd her.

Få den rette hjælp til at få styr på papkasserne

Ethvert forretningseventyr starter med en masse uoverskuelige elementer i opstartsfasen, og man støder med garanti på en masse uventede forhindringer eller problematikker, som man simpelthen ikke har overvejet. Her i det følgende kan du få hjælp til at få varer til at passe i de rette kasser, som fod i hose. Først og fremmest kan du tage et kig på denne side, hvor der er masser af professionel hjælp at hente og varer at købe: https://www.pack2.dk/papkasser-187/.
Her åbner sig en velstruktureret opbevaringskasse fyldt med idéer og viden.
Der findes fx særlige webshopkasser, der er designet til at være hurtige og nemme at folde ud og lukke i igen takket være henholdsvis den såkaldte automatbund og limstrimmel til hurtig og nem lukning i top såvel som bund.

Der kan også findes større papkasser som fx den traditionelle flyttekasse eller den endnu større papcontainer, der er lige til at stille på en palle og køre væk. Der er kasser, du kan få trykt et logo på, og der er de ekstra kraftige papkasser, der skal kunne holde til den tunge lekture eller andet slidsomt. Og skal der sendes en flaske vin i en gaveæske, så er der de særlige vinemballager.

webshop

At tænke smart og grønt samtidigt

Når du har fået styr på, hvilke funktionaliteter og features du har brug for i dine papkasser, så kommer vi til et andet vigtigt hensyn, nemlig bæredygtighed. Fremtiden er grøn, og vil du lægge dig i slipstrømmen af det, de unge generationer i disse år kæmper for, så er oplagt og faktisk nærmest nødvendigt at tænke i bæredygtighed og genbrug. Især når man tænker på, at fremtiden også bliver præget af mere og mere onlinehandel hjemmefra og, at der dermed bliver tilføjet et ekstra led i forsendelseskæden sammenlignet med handel i fysiske butikker – det er lig med masser af ekstra emballage.

Et godt træk i etableringen af en ny forretning med webshop er derfor at have genbrug og miljø med i tankerne helt fra starten af. Vælg papkasser til forsendelse, der er designet til det bedste fra begge verdener: den smarte og hurtige verden, hvor tingene skal være nemme og til at have med at gøre, og så den verden, hvor man har hjernen og hjertet med og tager sin del af ansvaret for, at forbruget ikke fører til uoverstigelige mængder affald og belastninger for miljøet.
Så når du har styr på de ting, så er der pakket og gjort klar til, at du kan starte din webshop med god samvittighed.