Tuesday, 09 August, 2022

Nu fås undertøjet også økologisk


økologisk undertøj

Alting fås snart økologisk, og selvfølgelig skal dit undertøj være økologisk. Det er den nye trend at have økologisk tøj, men er dit undertøj også økologisk? Det bør det være. 

Økologi betyder at der ikke er blevet brugt nogen miljøskadelige kemikalier i produktionen af varen. Tøjbranchen er den mest forurenende branche i verden, derfor er det et stort skridt i den rigtige retning at gøre så meget af den som muligt økologisk. Det ville have en stor betydning for den generelle sundhed og for at naturen trives, hvis vi alle begyndte at gå i økologisk undertøj. Naturen skal jo forsyne os langt ud i fremtiden.  

Undertøjet skal være behageligt og bæredygtigt 

Pasformen for dit økologiske undertøj skal selvfølgelig være i orden, men materialet har også stor betydning. Det må helt sikkert ikke klø, men det er ikke nok, at det ikke klør. Det skal også være luftigt, for et transmittere sved, og lade huden ånde. 

Når dit undertøj både er økologisk og har en god pasform og et godt materiale, kan du se dig tilfreds med dit undertøj. Her kan du få noget økologisk undertøj, som lever op til netop disse krav.  

Selvom forskellige folk har meget forskellige præferencer, når det kommer til undertøjet, kan økologisk undertøj ikke afskrives fra at kunne opfylde nogens behov. Det kan jo laves på mange forskellige måder og stadig være økologisk. 

Nogen foretrækker at undertøjet sidder stramt, og andre foretrækker at undertøjet sidder løst, så elastikken i undertøjet skal have en styrke, der passer til dit personlige behov. Der er selvfølgelig også forskel på størrelsen af undertøjet. Nogle mænd foretrækker boksershorts og andre speedos, for at komme med eksempel. 

Når en vare kan møde begge ekstremer, så kan den imødekomme alle og have en muligheder, der opfylder ethvert individs ønske. 

Undertøjet betyder meget for din produktivitet 

Det er uproduktivt at være i dårligt humør, og man kommer i dårlig humør af at have ubehageligt undertøj på, hvis man ikke tænker sig om.  

Vi kender måske alle det, at vi har været nødt til at have det samme par underbukser på i 2 dage. Det er bare ikke spor behageligt, og efter sådan en oplevelse, begynder man igen at værdsætte nyvasket undertøj. Der kan trækkes et parallel til at det at have uvaskede underbukser kan være lige så slemt som at have et par ubehagelige underbukser, fordi begge dele er ubehagelige.  

Det bedste scenarie er altså, hvis du køber noget undertøj, som både passer dig og dine behov og er lavet af et godt materiale selvfølgelig, og så at det er nyvasket. Her kommer dit undertøj helt sikkert ikke til at nedsætte dit humør, og dermed også din produktivitet, men der er en god chance for det højner dit humør og produktivitet.  

Det kan betale sig med økologisk undertøj, nu hvor det kan laves så det passer alles behov, og det sagtens kan vaskes. For at gå all-in kan du endda vaske dit økologiske undertøj med økologisk vaskepulver, hvis du har lyst.