Tuesday, 09 August, 2022

Hvem skal sørge for, at de rigtige beslutninger bliver taget for dig, hvis du bliver syg? 


fremtidsfuldmagt


Det kan ske for os allesammen. Forhåbentlig gør det ikke, men vi kan alle ende i en situation, hvor vi pludselig ikke kan tage beslutninger selv, og vi har brug for andres hjælp. Men hvem tager så over i sådan en situation? Det kan du selv bestemme, og med en fremtidsfuldmagt kan du sørge for, at den, der tager beslutninger for dig, er en person, som du kan stole på, og du har tillid til. Og det er den person, som overtager beslutningerne om dit liv, når du ikke selv længere kan gøre det.

En fuldmagt for fremtiden: Hvad er det?

En fremtidsfuldmagt er din garanti for, at det er en person, du har tillid til og stoler på, som tager vigtige beslutninger for dig, den dag du ikke selv kan gøre det af forskellige årsager. Du kan sådan en fuldmagt for fremtiden allerede i dag, men den træder først i kraft den dag, der sker noget, der gør, at du ikke selv kan tage de vigtige beslutninger i dit liv. Det kan være, at du rammes af sygdom eller mister mental evne, måske kommer du ud for en ulykke, der gør det umuligt for dig at tage vigtige beslutninger. I det tilfælde træder fremtidsfuldmagten i kraft, og dine beslutninger bliver varetaget af et menneske, du stoler på.

Men hvorfor er det en god idé?


Ingen af os kan sikre os selv 100 procent mod uheld og sygdom. Men vi kan sikre, at der bliver taget god hånd om vores vilje og person, hvis uheldet er ude. Det kan man med en fremtidsfuldmagt, som er til gavn for både dig selv og dine pårørende. Dine nærmeste kan nemlig, hvis uheldet er ude, stå i en svær situation omkring for eksempel din økonomi og andre personlige ting, som de skal overtage beslutninger om, fordi du ikke selv længere kan. Derfor hjælper du også dine nærmeste ved at producere en fuldmagt for fremtiden, som overgiver din beslutningskraft til en anden, som du har tillid til, og som du ved, vil træffe de rigtige beslutninger i dit sted. 

Få hjælp til en fremtidsfuldmagt 

Når du skal lave en fremtidsfuldmagt er der en del formalia, der skal være på plads. Og det er meget vanskeligt at bevare overblikket over og finde vej fra a til b. Hos Fairjura står vi klar til at give dig den rigtige hjælp til at få lavet en fremtidsfuldmagt, så du kan sørge for, at du og dine pårørende har de bedste forudsætninger, hvis der skulle ske fremtidige uheld eller sygdom. Fuldmagten træder først i kraft den dag, uheldet er ude. Du kan derfor trygt lave en fremtidsfuldmagt allerede i dag. 

Hvad skal du betale?

Hvad det koster at lave en fremtidsfuldmagt afhænger af, hvem du får til at hjælpe dig. Hvis du hyrer en advokat, er det ofte dyrere, end hvis du hyrer en jurist. Derfor har de valgt at specialisere sig i at hjælpe med fremtidsfuldmagter hos Fairjura, og de hjælper dig til en fair pris.