Wednesday, 28 September, 2022

Hvad kan et Android smartwatch?


smartwatch motion

Er du også nysgerrig på, hvad man får ud af at købe et smartwatch? Så er du havnet på den helt rigtige artikel. Her gennemgås der nemlig, hvad et smartwatch er, hvad det kan, og hvorfor du bør investere i et. Læs med her, og bliv inspireret!

Hvad er et smartwatch?

Et smartwatch er en gadget, som man kan bære på armen – præcis som et almindeligt armbåndsur. Men det er langt fra bare et almindeligt armbåndsur, for det har mange flere smarte funktioner end bare at fortælle dig, hvad klokken er.

Du får adgang til dine apps

Med et Android smartwatch får du adgang til mange ting, du har nemlig adgang til dine apps. Det betyder, at du kan tilgå diverse apps direkte fra dit ur. Her kan du indstille dit vækkeur, have en GPS lige ved – eller på – hånden og altid have en lommeregner klar. Du kan altså få et Mysmartwatch som man rigtig mange ting.

Til motion

I dag er der også mange, der bruger deres smartwatches, når de skal dyrke motion. Uret har nemlig både en skridttæller – så du kan følge med i, om du kommer op på de anbefalede 10.000 skridt – og en pulsmåler, så du kan være sikker på, at du presser dig selv tilstrækkeligt. Det er desuden let at bære et ur, når man dyrker motion i modsætning til, hvis du skulle bruge din telefon til at tælle skridt. Du kan også koble dit trådløse headset til uret, så du er helt fri til at bevæge de – det er ikke uden grund, at det hedder et smartwatch.

Til betaling

I dag er der også mange, der vælger at betale med deres Android Smartwatch. Det er nemt, fordi man ikke skal til og stå og fumle med at finde telefon eller betalingskort frem, når man står ved kassen. Du kan let og elegant fører dit ur hen over betalingsautomaten – og så har du lynhurtigt og nemt betalt for dine varer.

smartwatch bruges til betaling

Vær altid klar

Et android watch har som sagt adgang til diverse apps. Det betyder også, at du altid kan være klar på at modtage og svare på beskeder, uden du skal til at have din mobil med. I dag bliver telefoner større og større, og det kan være træls at skulle have en telefon med, hvis man f.eks. er ude og dyrke motion. Så er det altså langt nemmere, at man lige kan svare sit ur. Så behøves du ikke at misse det, hvis din chef skriver til dig, mens du er ude og løbe – du er altid klar på at svare, for det er jo aldrig rigtig besværligt at have et ur på sig.

Det er en ”helt ny verden”, man går ind i, når man vælger at bruge penge på et smartwatch, og har man først prøvet det, så har man aldrig lyst til at gå tilbage igen. Teknologien udvikler sig hurtigere og hurtigere, og det er bare med at følge med, så man ikke er bagud og hvorfor ikke følge med, når det bliver smartere og smartere?