Thursday, 04 March, 2021

Frokostcatering i København


frokost catering København

Er du chef i et firma i København og mangler en frokostordning til dig og dine ansatte? Så er det på tide at du vælger at få implementeret en frokostordning i firmaet, da det ikke blot gør mirakler for arbejdsmiljøet, men også giver firmaets ansatte noget sundt og lækkert at samle sig om midt på dagen. Det er vigtigt at vælge et cateringfirma, der har en alsidig menu, men også tager højde for kundens behov og ønsker, i så fald at menuen skal justeres lidt. Catering er en nemt at bestille for dig som chef, da du ikke skal foretage dig meget – cateringteamet ordner alt fra servering og levering, mens du også bare kan nyde den dejlige mad. 

Lækker frokost til dine ansatte 

Det behøver ikke at være besværligt eller dyrt at bestille frokost catering København til sit firma, hvad enten dit firma består af kun 2 personer eller 200 personer. Ryde Gastronomi gør det nemt for dig som chef at bestille frokost til firmaet, da du bare kan læne dig tilbage, mens teamet af professionelle og erfarne kokke sørger for alt. Ryde Gastronomi er passionerede omkring brugen af sæsonvarer i deres madlavning og ikke mindst sundhed og velvære. God mad er nemlig nøglen til medarbejdernes sundhed, effektivitet i arbejdsdagen og selve arbejdsmiljøet helt generelt. Gyde Gastronomi sørger for at dine ansatte får en varieret menu til frokost, hvor der både bliver tilbudt grønne salater, godt hjemmebagt brød og forskellige pålæg samt dessert. 

Gør firmafrokosten spændende 

For mange betyder firmafrokosten tung mad, såsom kød, kartofler og masser af sovs, men det behøver slet ikke at være sådan. Flere og flere cateringfirmaet har fået øjnene op for deres kunders ønsker og behov om sundere tiltag, der også stemmer overens med bæredygtighed og økologi. Ryde Gastronomi er et af disse cateringfirmaer, der tager kundens behov om fornyede tiltag til deres egen frokost seriøst og har dermed fokus på lokale råvarer, bæredygtighed og økologi for at tage medansvar for jorden. Alle retterne er blevet udarbejdet af en professionel ernæringsekspert og menuen består blandt andet af en lang række grønne salater, mørkt brød med kerner og varme retter. Alle marinader og dressinger er også hjemmelavede, så I er sikret både smag og sundhed. 

Et sundt og bæredygtigt arbejdsmiljø 

Som sagt er god mad essentielt for et sundt arbejdsmiljø; i stedet for at nogle køber frokost i bageren ved siden af arbejdspladsen, mens andre spiser deres hjemmebragte mad et andet sted i bygningen, kan firmaets ansatte her samles et sted og spise sammen. Alle får dermed tilbudt den samme, sunde mad og også tage en pause fra den travle hverdag til at tage en sludder og være mere afslappede inden frokostpausen er ovre. Dette vil bære over i hvordan man behandler og taler til hinanden i arbejdstiden. En god frokostordning er muligheden for at man får talt med sine kolleger, hvilket er grobunden for et godt arbejdsmiljø. Du vil uden tvivl kunne mærke forskellen på dine ansatte fra den ene dag til den anden.