Tuesday, 09 August, 2022

Badmintonstrenge og motion


badmintonstrenge

Der kan være uenigheder om hvor nyttigt og vigtigt, det kan være, at passe godt på sine badmintonstrenge. Emnet om badmintonstrengene vil der blive uddybet i følgende artikel her, samt vigtigheden af motion for vi mennesker i alle aldre, hvis vi vil et sundt og langt liv for os selv. 

Badmintonstrenge er vigtige 

Tøv ikke med at investere i nogle nye eller bedre strenge til din badmintonketsjer. De har godt af at blive udskiftet, justeret og smørret. Badmintonstrenge er vigtige for din ketchers formåen. Naturligvis vil nogen så sige. Det skal bare heller ikke glemmes, at det kan have betydning for din egen præstation også som badmintonspiller eller badminton-entusiast. Mange forbinder badminton med en aktivitet, der kommer på banen, når det bare skal være ren hygge. Det er for mange lig med sommerhus, afslapning og ren tidsfordriv. Hvilket der jo heller ikke er noget galt i. Det er en skøn populær hobby i Danmark, og hvor kan vi også være stolte af vores spillere nationale indsats inden for den del af sportens verden. 

Det er vigtigt at påvirke børn til at spise sundt  

Det er ikke rimeligt at nogle børn skal vokse op i et hjem med udelukkende usunde indtag, som helt hvidt brød hver dag, slik og chips og kage. Barnet får naturligvis omdannet en vane og forventning til fedt, sukker, salt, olie og søde sager. Barnets sult og behov kommer til at blive til disse fødevarer. Som vi bestemt også skal have, men i langt mindre grad, end alt muligt andet.  

Selvom at årsagen bag valget om at give børn en masse sukker kan være i god mening, for at gøre de kære små børn glade, giver du dem bare ekstra kæmpe ulemper, de skal deale med i deres voksen eller ungdomsliv eventuelt også. Det er også en måde at komme uheldigt og dårligt fra start på med forældre, der ikke har lært og tvunget én til at spise sundt, grønt og varieret. Med forældre, der ikke har taget det ansvar på sig at lære en at spise det. 

Det er vigtigt at påvirke børn til at dyrke motion 

Ja overraskende nok eller ikke, er det lige så vigtigt at forældre påvirker deres børn til idéen om, at det også er vigtigt at få sig rørt en gang imellem. Det er en rigtig god ide at gå til en sportsgren som barn eller blot have prøvet det af. Også for at være en del af et fællesskab, vide lidt om motion og sportsgrene, og ikke mindst kunne tage nogle øvelser, lege og teknikker med videre. Det er altså brugbart ligegyldigt, hvor stor en sportsentusiast, du i bund og grund er. Voksne har i den grad også godt af at få pulsen op eller styrketrænet bare en gang imellem. Rigtig mange har også i år 2021 træningen eller fitness som en totalt fast eller stor del af deres liv. 

Børn skal også obligatorisk have idræt i folkeskolen, og dette er bestemt også for at tage et ansvar for, at alle børn så mindst får sig rørt en enkelt gang eller flere om ugen. Det er helt okay, at alle ikke fortsætter med sportsglæden, og det at gå til en sport fast. På det punkt kan man hellere ville og blive nødt til at bruge sin tid anderledes, hvis man eventuelt finder større glæde eller mening, inden for det kreative eller noget andet.