Wednesday, 28 September, 2022

3 tips til at få et luksuriøst look


Gustav tøj

Er du kvinde og drømmer du om at se ”fabulous” ud? Det kan man selvfølgelig gøre på mange måder, men her leder du sikkert efter et look, der er både moderne, klassisk og stilrent. Det kan være en udfordring at finde tøj, der matcher alle tre dele, men her vil vi se nærmere på tre gode tips til, hvordan du får et luksuriøst look med Gustav tøj fra tøjmærket Gustav. Hæng på her og bliv klogere på det!

Klassisk tøjmærke – Vælg Gustav tøj

Tøjmærket Gustav er udviklet af kvinden Tina Gustavsson, hvorfra tøjmærkets navn stammer. Der er dermed ikke tale om et drenge- eller mandemærke, som navnet Gustav ellers godt kan antyde, men derimod om modetøj til kvinder med et klassisk look. Gustav tøjet er sofistikeret, tidløst og føres i mange designs, farver og modeller, så lige præcis du har mulighed for at finde det Gustav tøj, der matcher din smag, din størrelse og dine drømme. Hvis du ønsker at blive inspireret til, hvilket Gustav tøj, der findes i dette tøjmærke, kan du med fordel kigge nærmere her: https://www.butikhanghoj.dk/maerker/gustav. Her findes for eksempel nogle meget smukke strik sweatre, der er udført i de fineste materialer som dyrehår og dermed får det et naturligt og klassisk look, når du bærer det.

Strik der er klassisk

En strik sweater er altid brugbar, både om sommeren, når man sidder udenfor om aftenen i haven til grillhygge og mørket er faldet på og temperaturen er dalet og også om vinteren, hvor man kan have en tynd uldtrøje indenunder og når man kører på arbejde, kan man også have en god og varm vinterjakke ud over. De kan kombineres med tykke leggins eller uldstrømpebukser om vinteren eller smarte blå jeans. Om sommeren kan man bare have sweateren på sammen med et par piratbukser, shorts eller nederdel, ja mulighederne er mange.

Gustav tøj

En smuk kjole

Der går mange historier om, at man kun er feminin, hvis man bærer en kjole. Det er nu kun halvt sandt, men en kjole kan få en kvinde til at føle sig meget feminin og her findes et hav af smukke kjoler i Gustav Mærket, som er feminine og med smukke detaljer som bindebånd, perler, mønstre og så videre.  Er det ikke det vigtigste, hvordan du føler dig? Det er der heldigvis mange, der synes, og man har brug for at kunne føle sig feminin og klassisk, når man går til fest, på arbejde og når det handler om at gøre indtryk på det modsatte køn. Med en smuk Gustav kjole er du på denne måde sikre på, at du føler dig godt tilpas og i synk med din feminine side.

Vælg farver efter humør

Dit tøj skal både efterleve al kvalitet i forhold til materialer, men også i forhold til farver og dit humør. Vælg dermed tøj efter humør og du vil føle dig godt tilpas. Det kan være en lidt hippieagtig måde at anskue tøjvalg på, men det virker, hvis du selv tror på det.